LP INNOVATION I UPPSALA AB
 

NORCAN

NORCAN ligger i Alsace i norra Frankrike nära Strasbourg och är Frankrikes största tillverkare av aluminiumprofiler. Nätverket av aplikationsingenjörer och partners sträcker sig ut i Europa. Ett team med 15 erfarna konstruktörer finns tillgängliga att bistå LP Innovation vid speciella behov av applikationslösningar.

NORCAN har över 50 profilmodeller och mer än 600 tillbehör inklusive enheter för linjära rörelser. En stor del av artiklarna finns på vårt lager i Uppsala.

Kännetecknande för NORCAN systemet är dess enkelhet med relativt få men noggrant utvalda komponenter som ger stor flexibilitet och många möjligheter.

Carenal är ett byggsystem baserat på stålrör för lättare konstruktioner där inte styrkan och styvheten i de tyngre aluminiumprofilerna behövs.

Carenal kan enkelt kombineras med NORCAN systemet. Man kan på så sätt bygga mycket kostnadseffektiva lösningar lämpade t.ex för maskinskydd, plocksystem, vagnar, rullbanor och lagersystem.

Stålrören är ABS-belagda i olika färger eller i rostfritt utförande. Beläggningen kan fås elektrsiskt ledande för ESD-applikationer.

Transportörer och rullbanor. Komponenter för alla typer och utförande av transportörer.

 

Profiler och tillbehör fästs samman med standard M8 skruvförband. Gängorna i profilerna rullpressas för att ge maximal styrka.

Ladda ned produktkatalogerna nedan

Komponentbibliotek innehållande NORCAN komponenter.

NORCAN erbjuder 3D-bibliotek i filformaten DWG, IGES och STEP. Dessa kan laddas ned och installeras på din hårddisk.

Ladda hem CAD-symboler från NORCANs hemsida med länkarna nedan.